Én uge på farten: Sådan pakker du kabinekufferten

pakke kabinekufferten

Rigtig mange billige flyrejser tillader ikke, at du kan pakke den helt store kuffert. Derfor er det en god idé at være taktik når man pakkers – Her er en række tips til, hvordan du pakker så praktisk som muligt.

1. Pak altid kun ét par bukser

Nej, du får aldrig brug for mere end et par, når du kun er afsted på en kort tur. Lets face it. Du kender det alt for godt: Du har så meget tøj, som du gerne vil lufte, når du er afsted, men du har simpelthen ikke brug for særligt meget, når du kun er afsted en uge. Derfor skal du spare på det stykke tøj, som ingen alligevel ville lægge mærke til, hvis du havde på to dage i træk.

2. Pak den hvide skjorte

Den kan bruges til alt, den hvide skjorte. Uanset hvor du skal hen er det en sikker vinder. Den kan bruges, når der er varmt, og den kan bruges, når der er koldt. Ikke nok med det, kan den gå til alle lejligheder. Hvad end du skal ud og spise eller på safari, er den velegnet. Det eneste du skal være opmærksom på, er at du ikke må spilde på den, men det må du selv sørge for. Du kan finde din kabinekuffert hos Gorhams.

3. Det spraglede tørklæde

Jep, det er også altid en sikker vinder. Tøjklædet kan også bruges til alt. Hvis det er varm, kan du binde det om livet som en nederdel, ligge på det på stranden eller bruge det som en kjole. Kun fantasien sætter grænser. Hvis ikke det er vejr til at være letpåklædt, kan du bruge det mod kulden. Husk at pakke et med masser af farver. På den måde har du altid noget, der kan give dig ekstra kulør.

4. Tænk dig om, når du pakker sko

Du overvejer altid, om du skal pakke løbeskoene, fordi du drømmer om at få tid til en dejlig morgenløbetur. Men det gør du aldrig, så du kan lige så godt lade være med at pakke dem. Det er spild af plads. Danseskoene kan du også godt spare væk, for hvis blot du pakker de normale sorte støvler, er du sikker på, du har sko med, som kan gå til alt. Find let mere kuffert tilbud her!

5. En lille toilettaske

Når du ikke kan tjekke din taske ind, er du også nødt til at begrænse dig, når du skal pakke din toilettaske, og gudskelov for det. For ellers ender du altid med at pakke alt for mange cremer og olier, som du aldrig får hevet op af tasken alligevel. Der sparer du masser af plads! Finde vej til din kuffertbutik!