På med sommerdækkene og afsted!

Man tager på ferie for at slappe af. Derfor skal bilens stand ikke sætte nogle begrænsninger for dig og din familie, når du er på bilferie og har kursen mod sydens sol. Få derfor styr på, at alt er, som det skal være, inden du tager afsted. En måde hvorpå du kan sikre dette, er ved at købe nogle gode sommerdæk.
Solen skinner fra en skyfri himmel, bilen er pakket og familie er klar til at tage af sted. De skal på nye eventyr, og bilen danner rammen for det. På en bilferie er du fri til at gøre, det du vil. Her har man ikke noget tog, man skal nå og ikke nogen bus, man kan misse. Her kan man selv bestemme, hvor og hvornår man vil holde pause, og hvilken musik man vil høre – hvis familien ellers kan blive enig.

Man starte på de velkendte danske motorveje, og når man først rammer den tyske grænse, føler man, at man er på vej. På vej på ferie.
Der er intet som den følelse. Man har glædet sig, sparet sammen, pakket, og nu er man på vej dertil, hvor man skal slappe af. Faktisk er det årets højdepunkt. Man drøner ned over den tyske autobahn, og det føles fedt. Bilen ruller derudad og familien er glad.
Vejret er perfekt og alt er som det skal være. En ægte bilferie. Læs mere om sommerdæk og vinterdæk her.
Inden man tager hjemmefra er det dog vigtigt, at bilen kan holde til den lange køre tur. En god idé er at man tjekker, at alt er som det skal være. Vigtigt er det især, at dækkene er klar til at kysse asfalten og dreje hele vejen til sydens sol. Det kan man sikre ved at købe gode sommerdæk.
Når man først er afsted, vil man gerne undgå at bilen skal sætte nogle begrænsninger, fordi noget går i stykker. Derfor kan man spare en masse besvær ved at sikre dette, inden man tager afsted – så gør det!
Slidte dæk eller en punktering er det absolut sidste, man har lyst til at bekymre sig om, når man er på ferie med sin familie. Når bilen er i tiptop stand, kan man fokusere på det vigtigste og slappe max af.