Kur mod vinterdepression: Spil slot machines online og vind til lige det, du vil have!

Synes du, at vinteren er grå og trist? Ja, det gør vi vist alle sammen. Der er brug for at forsøde den kolde, grå tid, men bankbogen er tom. Det er der råd for: Tag chancen og spil. Det kan blive dig, der flyder rundt på en luftmadras i Middelhavet, før du ved af det.
Vinteren er lang og mørk. I et land som Danmark ser vi sjældent solen, og de kolde måneder føles ekstra lange. Det er ikke til at holde ud. Du står op, og du cykler på arbejde i mørke. Når du træder ud fra kontoret, er det stadigvæk mørkt. Faktisk er det flere måneder, siden solen kyssede dine kinder.
Du har brug for noget ekstra. Det ved du, og det skylder du dig selv – men hvad skal det være? Sparegrisen holder ikke til en tur til sydens sol, for det er dyrt.
Men tag chancen, og prøv at spille.
Hvorfor skulle jeg vinde? Det spørgsmål stiller du dig selv. Og det har alle andre håbefulde spillere formeneligt også gjort. Men de vandt.

Chancen

Med slot machines er det som med alt muligt andet: Hvis ikke du springer ud i det, er der heller ikke nogen chance for at vinde. Det handler altså om at tage skridtet ud i det uvisse – og meget simpelt: tage chancen.
Tør du det?
Om du springer ud i det afhænger af, hvem du er. Er du normalt en person, som springer ud i det uvisse? Eller er du mere en, der altid gerne vil have, at tingene foregår på den sikre side? Hvis du vurderer, at du befinder dig i den sidstnævnte gruppe, kan det være, at det er på tide at skrifte rolle.
Livet er for kort til ikke at tage chancer – og det gælder alle henseender.

Mod vinterdepression

Når du spiller, er der nemlig en chance for at vinde. Det er der ikke, hvis du lader være. Men hvad er det så, du vil bruge gevinsten på? Et bud kan være, at du rejser langt væk og tanker dig selv op med solskin, så du kan klare en lang vinter.
Forestil dig, at du flyder rundt på en lilla luftmadras i en pool på middelhavskysten, og en tjener kommer og rækker dig en kulørt drink, når du kalder. Mens du ligger der, fyger sneen i Danmark, og dine venner skraber deres bilruder fri for is, inden de kan køre på arbejde. Men du ligger bare her.
Din hud bliver brun, og du nyder solskin hele dagen. Om aftnen går du på café og spiser lækker sydlandsk mad, som bliver serveret for dig – præcis som du gerne vil have det.
Og har du gjort dig fortjent til det? Nej.
Har du arbejdet for det? Nej.
Du tog bare chancen, og chancen kvitterede med det her. Hvorfor tænke så meget over, om det er det rigtige valg at prøve. Lad være med at være forsigtig, men spring i stedet bare ud, for det bedste der kan ske, er det her.
Du undrer dig i hvert fald over, hvorfor du havde så svært ved at overtale dig selv. Et hiv i armen på en slot machine kan give dig lige det, du går og drømmer om.