Danskerne er vilde med at købe spændende sexlegetøj

Salget af sexlegetøj stiger med 10% i Danmark hvert år. 42% af danske kvinder mellem 15 og 65 år har en vibrator. Det er særligt i store nordjyske byer, at der bliver købt mest sexlegetøj. Sidste år blev der foretaget en undersøgelse, der viste, at befolkningen i Randers køber dobbelt så meget sexlegetøj som andre danskere.

Til kvinder er udvalget af sexlegetøj enormt. Der er kæmpe store dildoer, der måler 30 centimeter, og gele til klitorissen og vaginapumper.

Sexlegetoj

Mange af dem kan kvinden også bruge i sexlege med sin partner: Anal plugs og skamlæbespredere, sugekopper til brystvorterne og strap-ons og tri-gasm-apparater, der stimulerer både g-punktet, klitorissen og analt. Til mænd findes der fleshlight, ægget, der giver handjobs, og oppustelige sexdukker.

Kan alle de produkter, indsmurt i glidecreme med riller, der kilder og ekstra nydelse, erstatte en virkelig partner i sengen? Det er spørgsmål

et, der presser sig på for både single kvinder og mænd, og dem, der lever i et forhold, langdistance eller ikke. De nyeste vibratorer, der bliver lavet, garanterer at give kvinder en skedeorgasme inden for kun 3 minutter. Med en fysisk partner tager det i gennemsnit en kvinde mellem syv og tyve minutter at nå klimaks, har forskning vist.

De seneste par år er der rullet en S&M-bølge ud over soveværelserne i den vestlige verden. På diverse hjemmesider, der sælger sexlegetøj, ligger bondagesexlegetøj øverst på bestsellerlisten: Reb og latexhandsker og piske i ruskind og masker, der skjuler alt med undtagelse af munden. I det senmoderne samfund, hvor mænd og kvinder er så godt som lige på både arbejdspladsen og med børneopdragelsen, vil kvinder nu domineres i sengen. Det, skal manden nok lige vænne sig til.

Det bliver stadig mere normalt for danskerne at give hinanden sexlegetøj i julegave. Kærestepar kan give hinanden frække brætspil, der finder på nye former for forspil, og det mest populære sexlegetøj at pakke ind og lægge under træet var en vandtæt vibrator. Sådan nogle kan bruges under bruseren. Gerne om morgenen inden stress og jag i skolen eller på arbejdspladsen. Sexlegetøj er danskernes hjælper i hverdagen.