Coupons

Bedre kendt som rabatkoder, er en markedsføringsmetode nogle webshops bruger til at lokke kunder til deres butik. Webshoppen udskriver en kode som kan indfries ved indkøb på deres hjemmeside. Tricket er så at lade forbrugeren finde rabatkoden på en måde, så det føles som en hemmelighed der bliver opdaget. Det kan ejeren af den online  butik gøre på flere måder: En tidligere brugt metode var, at lade forbrugeren få rabatkoden som gevinst efter at have udført en opgave eller vundet en konkurrence. I dag er rabatkoder blevet mere udbredt, og det forventes næsten af store butikker, at have rabatkoder i gang hele tiden. Andre hjemmesider er imidlertid opstået, som indsamler disse koder til forbrugeren, og gør det nemt for alle at finde rabatter til de butikker de handler ved online. Et eksempel på en sådan hjemmeside er rabatt-koder.se der har rabatter til NordicFeel og Timarco bl.a. Hjemmesider som denne, tjener så penge for hver køber der benytter deres unikke rabatkoder, som du har fået udleveret specielt af butikkerne.

Det er jo vildt, tænker du. Kan jeg virkelig tjene penge bare ved at reklamere tilbud til andre mennesker – ja det kan du og det hedder affiliating. Men vent. Før du siger dit job op og begynder at starte din egen hjemmeside med rabatkoder, skal du vide at der er utrolig meget konkurrence på området allerede.
Det at have en hjemmeside med rabatkoder er en ting. Men at få andre til at besøge den, og ikke mindst bruge den er en helt anden sag. Der er nemlig ikke plads til meget mere en 2-3 hjemmesider af denne slags på Google. Når først forbrugeren har fundet en rabatkode, leder de nemlig ikke videre efter en mere, eftersom du kun kan bruge én rabatkode på indkøb, og de fleste affiliate hjemmesider har de samme rabatkoder. Så du skal altså først vide, at du kan få din hjemmeside øverst på Google, og at du kan lave en hjemmeside folk gider bruge.

webshop-rabatkode