Tag din kæreste i hånden og besøg en sexshop

alor sexshop

Vil du gerne prøve at invitere sexlegetøjet i seng med dig og din kæreste? Det behøver ikke være, fordi I keder jer, men blot fordi det altid kan blive lidt mere spændende. Hvad tror du, din kæreste siger til at du gerne vil eksperimentere i sengen? Det behøver ikke være noget vildt. Man kan sagtens eksperimentere på alle niveauer. En start kan være, at tage sexlegetøjet med ind i soveværelset.

Præsenter idéen

Det første du skal gøre er, at sige til din kæreste, at du har tænkt på, at det kunne være sjovt, at lege med sexlegetøj i sengen. Fortæl, at det ikke er, fordi du keder dig, men blot fordi du synes, det kunne være spændende. Chancen for at din kæreste er med på idéen er stor.

Tag sammen på shopping

Når i skal på shopping for at købe jeres nye legetøj, så gør det sammen. Det er sjovt, og I kan få en rigtig god oplevelse ud af det. På den måde sikrer I også, at I er enige om, hvad I skal prøve. Det er nemlig meget vigtigt, så ingen føler sig presset til at gøre noget, som man ikke har lyst til.

Prøv grænser

Når det så er sagt, er det vigtigt, at I tør udfordre jeres grænser. Måske har I allerede overtrådt en grænse ved at bestemme jer for, at I vil prøve sexlegetøj, men stop ikke der. I kan kun få gode oplevelser ud af at prøve noget nyt. Besøg bare https://alor.dk

Sexlegetøj er ikke farligt

Husk, at sexlegetøj ikke er farligt. Det er ikke et tabu at prøve noget nyt – faktisk er det helt normalt, og rigtig mange mennesker gør det. I soveværelset er det kun dig og din partner, der ved, hvad der sker.

Jeres hemmelighed

Derfor er det også jeres lille hemmelighed, og hvem er bedre at dele sådan en med en sin bedre halvdel? I ved, at I kommer tættere på hinanden, når I skal være fælles om at prøve noget som dette.

Det er frækt, at have hemmeligheder om, hvad der sker i soveværelset. Udnyt det, og prøv grænser med din partner.