3 hurtige tricks til at pakke håndbagagen

Der er mange fordele ved at tage på ferie uden at have en stor bagage i lastrummet. Hvis din indtjekkede bagage ikke er inkluderet i prisen på dit flybillet, kan du spare penge ved ikke at tjekke yderligere kufferter ind, og i stedet bruge pengene til at nyde en lufthavn lounge, ekstra benplads eller en opgradering til business class og få en god start på ferien.

Du tænker sikkert, at en tur med håndbagage kuffert kun er for forretningsrejsende eller dem, der tager på en kort storbyferie, ikke? Forkert. Hvis det er gjort ordentligt, kan det være let at pakke til en uge eller længere ved brug af kun håndbagagen. Tjek vores tips nedenfor for at se, hvor nemt det er at passe alle dine ting i håndbagagen.

Brug den rigtige håndbagage

De fleste mennesker har en tendens til at vælge en hardcase kuffert, firehjulede håndbagage, men disse kan være ganske tunge og temmelig restriktive, hvis de ikke kan tilpasses i kabinen på flyet. Det foreslås at vælge en softcase håndbagage, der har mere holdbarhed samt mindre vægt. Vær sikker på at kontrollere flyselskabets størrelse og vægt restriktioner før du rejser.

Tag dit tungeste tøj på

Det er klart, jo varmere det sted du rejser til er, jo mindre tøj plads får du brug for. Tøjet er let, og der vil ikke være behov for tykke striktrøjer. Men hvis du rejser til et sted, hvor der kunne blive køligt, tag jeans, en hættetrøje og en jakke på, hvis du har brug for det. De er ting der kan øge din bagagevægt. Jakken vil også være praktisk til at bære ting i lommen – især tungere elementer. Flyselskaber kan veje din bagage, men de behøver ikke veje dig!

Pak kun de nødvendige ting

Pak ikke ting, der vil blive leveret til dig på din destination, for eksempel en hårtørrer eller håndklæder. Det giver ingen mening at bære ekstra vægt og bruge værdifuld plads til ting, som er let tilgængelige for dig, når du har nået din destination. Det er også sandsynligt, at hotellet giver shampoo eller balsam. Du vil kun være i stand til at tage 100 ml flasker med væske med, forseglet i en klar plastic pose i håndbagagen. Derfor kan du enten bruge rejse-størrelse flasker eller købe toiletartikler og solcreme, når du kommer til dit ressort. Det er ofte billigere at gøre det alligevel.

Er du dygtig til at pakke din håndbagage?

 

håndbagage kuffert